Teātra pēcpusdiena “Gandrīz pa jokam, bet…”

2022. gada 5. maijā

,

5. maijā plkst. 14.00 Latvijas Neredzīgo bibliotēkā Rīgā notiks teātra pēcpusdiena “Gandrīz pa jokam, bet…”. Cēsu filiālbibliotēkas amatierteātris AINA piedāvās noskatīties viencēlienu “Trīs dāmas un pudele vīna”, “Mednieku anekdotes” un “Ļoti nopietni, bet tomēr pa jokam”.

Plakāts "Teātra pēcpusdiena"

Teātra kustība un interese par to ir bijusi visos laikos un visos Latvijas novados, jo teātra spēlēšana nav tikai radoša izpausmes forma, bet neatņemama un nozīmīga vietējās kultūrvides sastāvdaļa. Teātris ir saistīts ar tautas dzīvi, tās vēsturi un kultūru. Tas ir mūsu dzīves ētikas spogulis un brīnumu radītājs, ticības labajam uzturētājs un iedvesmotājs, kas tik ļoti ir nepieciešams ikdienā ikvienam no mums.  Latviešiem teātri patīk ne tikai skatīties, bet arī pašiem to spēlēt. 

5. maijā plkst.14.00 Latvijas Neredzīgo bibliotēkā Rīgā viesosies teātra mīļotāji un spēlētāji no Cēsīm. Varēsim skatīt Cēsu filiālbibliotēkas teātra kopas “AINA” (režisore A. Karele) viencēlienu “Trīs dāmas un pudele vīna”.  Pasmaidīt varēsim, klausoties “Mednieku anekdotes” un asprātīgo stāstu “Ļoti nopietni, bet tomēr pa jokam”.

Informāciju sagatavoja
Ieva Jēkabsone
bibliotekārs-sociālo mediju speciālists

Pasākumā tiks fotografēts un iegūtais materiāls tiks izmantots publiskajā vidē!


Līdzīgie raksti:

Sarunu pēcpusdiena “Romi – savējie vai svešie?”
Bibliotēka dodas pie kaķiem
STRAZDULĒNU SKOLA “ES UN INTERNETS”
APRĪLIS – JOKU MĒNESIS
Sarunu un dziesmu pēcpusdiena “Romi – savējie vai svešie?”