Audiogrāmatas “ZVAIGŽŅU DĀRZI” atvēršanas svētki

2024. gada 21. maijā plkst. 14.00

, ,

Latvijas Neredzīgo bibliotēka 21. maijā plkst. 14.00 aicina uz audiogrāmatas “Zvaigžņu dārzi” atvēršanas svētkiem un tikšanos ar grāmatas autori Sandru Krūmiņu. Vēro pasākumu arī tiešraidē bibliotēkas YouTube kanālā.

Plakāts "Audiogrāmatas "ZVAIGŽŅU DĀRZI" atvēršanas svētki"

Latvijas Neredzīgo bibliotēka reproducējusi Sandras Krūmiņas grāmatu “Zvaigžņu dārzi” audio formātā.

“Romānā “Zvaigžņu dārzi” savijas fantāzijas mirdzums, romantiskas notis un pirmatnējas šausmas – šī kombinācija ir izdevusies tik jaudīga, ka grāmatu nav iespējams nolikt, iekams visas uzdotās mīklas nav atminētas. Autore ar apbrīnojamu meistarību savij ikdienišķo un pārdabisko: tepat blakus atdzīvojas no bērnības pazīstamas teikas, tautasdziesmās izrādās ierakstīti seni debesu noslēpumi, šķietami nevainīga rīcība izraisa baisas un tālejošas sekas. Sācies gluži nevainīgi, stāsts drīz aizved bīstamos dziļumos, kur valda cilvēkiem nezināmi likumi, – bet nezināšana, protams, neatbrīvo no atbildības…” par grāmatu raksta rakstniece Laura Dreiže.

Aicinām visus interesentus 21. maijā plkst. 14.00 uz audiogrāmatas atvēršanas svētkiem un tikšanos ar grāmatas autori Sandru Krūmiņu. Sandra Krūmiņa raksta stāstus jau kopš bērnības un pilnveidojusi savas prasmes Literārās akadēmijas prozas meistarklasēs. Ieguvusi maģistra grādu tulkošanā. Ceļo pa Latviju un rod iedvesmu, interesējoties par dabu, zinātni, kultūru un cilvēka dvēseli.

Informāciju sagatavoja
Ieva Jēkabsone
bibliotekāre-sociālo mediju speciāliste

Pasākumā tiks fotografēts un iegūtais materiāls tiks izmantots publiskajā vidē!


❗Latvijas Neredzīgo bibliotēka atgādina — bibliotēkā reproducētās grāmatas pielāgotā formātā (audio formātā, Braila rakstā un palielinātā drukā) var saņemt:
— neredzīga persona
— persona ar redzes traucējumiem, kuru dēļ nespēj lasīt rakstu darbus parastajā drukā kā to var personas bez šādiem traucējumiem (piemēram, seniori),
— persona ar uztveres traucējumiem vai ar citādām lasīšanas grūtībām, kuru dēļ tu nespēj lasīt rakstu darbus līdzvērtīgi personām bez šādiem traucējumiem (piemēram, ar disleksiju vai autismu),
— persona, kura fizisku traucējumu dēļ nespēj noturēt grāmatu, rīkoties ar to, fokusēt skatienu vai kustināt acis tādā mērā, kāds tas parasti būtu nepieciešams lasīšanai.
❗️Lejupielādē audiogrāmatas sistēmā BALSS: https://balss.neredzigobiblioteka.lv


Līdzīgie raksti:

Tagad visus sauc Sorry
Nazis, Zirgs un Brīvība jeb Buena Onda!
Aizmirstā Livonija
Neapturamie mēs I
Egļu katedrāle