GUDRO SUŅU BRĪVDIENAS FOTOKAMERAS ACĪ

No 2021. gada 26. aprīļa līdz 31. maijam

,

No 26. aprīļa un līdz maija beigām Latvijas Neredzīgo bibliotēka aicina apmeklēt Valtera Poļakova fotoizstādi “Gudro suņu brīvdienas”, kas bibliotēkā izstādīta Starptautiskās suņu pavadoņu dienas ietvaros.

Plakāts Gudro suņu brīvdienas

Izstāde ir veltījums servisa suņiem, kuri ikdienā ir palīgi cilvēkiem ar redzes vai kustību traucējumiem. Fotogrāfiju autors Valters Poļakovs savos darbos ir izcēlis servisa suņus viņu atpūtas mirkļos, tādējādi parādot, ka šie četrkājainie draugi ne tikai strādā, bet arī prot atpūsties un gūt baudījumu no kopīgi pavadītiem mirkļiem ar savu saimnieku. Izstāde palīdz ieskatīties laimīga servisa suņa acīs, tādā veidā mazinot aizspriedumus par suņa smago likteni un veicinot plašāku dialogu starp dažādām sabiedrības grupām.

Izstādes apmeklētājiem tiek piedāvāta papildus informācija ne tikai par izstādē apskatāmo, bet arī par izstādes organizatora Servisa suņu biedrības TEODORS darbu un misiju. Materiāli pieejami arī pielāgotos formātos: palielinātā drukā un Braila rakstā.

Sakarā ar valstī izsludinātajiem ierobežojumiem, izstādes apmeklētāju skaits vienlaicīgai izstādes aplūkošanai ir ierobežots.

Informāciju sagatavoja
Gunta Bite
Braila raksta nodaļas vadītāja


Līdzīgie raksti:

Izstādes jūlijā
PINUMI UN KALUMI – AMATU SARUNA
Izstādes jūnijā
Izstādes maijā
Izstādes aprīlī